Kreative og digitale løsninger
med et strategisk fokus.

Vi kombinerer klassisk merkevarestrategi med innsikt og analyse for å finne merkevarens virkelige evner. Så utvikler vi design, innhold og kampanjer som gir gode kundeopplevelser og vekst.

Det er det som er det fine med digital markedsføring. Du synser ikke, du måler.

 • 01
  Logo og Visuell identitet
  Visuell identitet fungerer som bedriftens ansikt utad, dette gjelder alt fra logo, fargepalett, fotostil, nettside, ordlyd, samt profileringsmateriale som visittkort og konvolutter, slik at man ikke er i tvil om hvem som er avsender.
 • 02
  Nettsider, landingssider og nettbutikk
  Alle som vurderer å handle av deg, besøker nettsiden din før de kontakter deg. Å være tilstede på nett er essensielt for bedrifter og merkevarer. Skal du igang med markedsføring på nett er viktig å fange opp og konvertere denne trafikken.
 • 03
  Strategi og markedsføring
  Strategien er planen for hvordan bedriftens forretningsmål skal nås. Strategi er vesentlig for å stake ut kursen og få alle avdelinger til å gå i takt. Strategien påvirke alt fra design, innhold, språk, teknologi til annonsering. En digital kommunikasjonsstrategi skal alltid utfordres basert på læring. Du synser ikke, du måler.
 • 04
  Innhold
  Innholdsmarkedsføring er en strategi basert på å lage og distribuere verdifullt og relevant innhold for å tiltrekke og engasjere en din målgruppe. Ved å dele kunnskap vekker man tillit og skaper verdi for målgruppen din. Innholdet må også optimaliseres for søkemotorer for å skape synlighet. Vi kan komplimentere dine eksisterende redaksjonelle kapasiteter eller stå for hele din innholdsproduksjon.
 • 05
  Søkemotoroptimalisering
  Søkemotoroptimalisering handler om å bli funnet av den som leter. Det handler om å få din nettside eller innhold høyest mulig opp på resultatsiden når noen søker etter dine produkter eller tjenester. For å klare dette må man overbevise søkemotorene om at dine nettsider er de mest relevante for brukeren som søker informasjon om et produkt eller en tjeneste du tilbyr.
 • 06
  Annonsering
  Når man tenker på markedsføring og annonsering, tenker man ofte på store dyre kampanjer og omfattende produksjoner. Med digital annonsering får du treffsikre annonser rettet mot helt spesifikke målgrupper. Vi bistår deg i utviklingen av gode annonsestrategier, produksjon av materiale, drift og optimalisering av kampanjene i sosiale medier, søkemotorer og display-annonser.
OM OSS

Digital byrå

Njoord er et lite og rendyrket digitalbyrå som jobber med design, SEO, performance, content og utvikling. Et digitalbyrå er, etter vår mening, spesialister på å skape god og riktig synlighet på digitale plattfomer.
VÅR VISION

Skape synlighet.

Man trenger ikke lenger kjempe med store markedsbudsjett for å skape synlighet. Men man må fortsatt gjøre en grundig jobb med annonser, tracking og analyse. Om vi bygger en ny nettside eller lager innhold, så gjør vi det med bakgrunn i innsikt og analyse. Det handler om å bruke pengene riktig.

Har du en kreativ utfordring til oss?